Kaste piano Sarpsborg

Trenger du hjelp med å få kaste piano i Sarpsborg? Vi hjelper deg med å laste i bilen og kjører bort til gjenbruksstasjon.   

Bortkjøring av piano Sarpsborg priser

Kostnaden for å kaste et piano varierer avhengig av faktorer som størrelse, beliggenhet, tilgjengelighet og vekt. Hos oss har vi priser fra 3000 kroner. Ta gjerne kontakt med oss for en nøyaktig pris.

Prisen inkluderer

• Forsikring
• Bærehjelp
• Transport og transport avgift
• Gjenvinningsstasjon avgift
• Sortering av avfall.

Fra 3000,-

Har du annet søppel som skal fjernes? Les mer om vår Søppeltaxi.

Å kaste et piano kan være en tung og krevende jobb. Ønsker du å bli fjerne et gammelt piano, kan Nentor håndtere oppgaven for deg. Vi har godsforsikring og vårt dyktige team er nøye opplært i riktige teknikker, og bruker spesialutstyr for å sikre skånsom og effektiv flytting av pianoet.

Om vi får oppdraget, tar vi ansvaret med bæring, laster i bilen og kjører det til en godkjent miljø/avfallsstasjon.

Vi er tilgjengelig alle dager fra 07.00-20.00. Eller, etter avtale.

Prisen for frakt og bortkjøring av piano avhengig av flere faktorer. Avstand, vekt og andre forhold må tas i betraktning.

Ta kontakt i dag for en konkurransedyktig prisvurdering.

Vi strekker oss langt for å imøtekomme dine behov. Ofte kan vi tilby frakt eller bortkjøring samme dag eller etter avtale, for å sikre en rask og effektiv service. 

Hvis det er i god stand og fortsatt brukbart, leverer vi det til en gjenbruksbutikk. Når pianoet ikke lenger kan brukes, blir det levert til avfallsstasjonen.

Vi håndterer alt fra møbler og hvitevarer til hageavfall, elektronisk avfall, klær og mye annet. Kontakt oss for mer info.

Spørsmål og svar for bortkjøring av piano

Andre type søppel vi tar imot

Vi dekker hele Sarpsborg området

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer