Tømming og rydding av dødsbo Levanger

Totalleverandør for tømming og rydding av dødsbo i Levanger.  Vi består gjennom hele prosessen ved utvask, søppelhenting og transport. Vi er fleksible og kan ta på oss oppdraget når det passer for deg.

Fleksible

Har du et hasteoppdrag med kort frist? Ikke noe problem. Vi er fleksible og kan ta på oss oppdraget når det passer for deg.

Rydding av dødsbo

Vi utfører sortering, rydding, demontering for dødsbo.

Tømming av dødsbo

Vi henter møbler, hvitevarer andre innbo og frakte det til ønsket lokasjon eller kjører bort til nærmeste avfallsstasjon.

Utvask

Vi har renholder som er godkjente renholdsvirksomheter og kan utfører kvalitetsikret utvask av dødsbo. Prisen inkluderer 48 timer fornøyd garanti.

Hvorfor oss

  • Vi bestreber oss på å være punketlige, og kommer i tide.

  • Konkurransedyktig fastpris for rydding av dødsbo.

  • Vi utfører alltid vårt arbeid med respekt og varsomhet.

  • Vi har stor tro på varige kundeforhold og gjør alltid det vi kan for våre kunder.

  • Våre serviceorienterte medarbeidere vil alltid sørge for at jobben blir utført effektivt og som planlagt. 

Vi kan bidra med å frakte og lagre det som skal tas vare på, eventuelt levere det du vil selge av boets innbo og løsøre, rydde og kjøre bort det som skal kastes, samt rengjøre for visning, salg eller tilbakelevering.

Uansett hva du trenger hjelp til, bidrar vi på din side, med profesjonell utførelse. Vi har lang erfaring innenfor tømming av dødsbo, og garanterer en smidig og effektiv opplevelse.

Priser for Levanger området

Å beregne prisen på rydding og tømming av dødsbo ligger  faktorer som heis tilgjengelighet, eiendoms størrelse, møbler, hvitevarer og mer. Vi tilbyr gratis, uforpliktende befaringer for å gi deg en presis prisestimering.

70 kvadrat eiendom full møblert

Fra 15.000

Har du veldig lite søppel som skal fjernes så er ikke dette tjeneste for deg. Vi anbefaler deg å bestille søppeltaxi stedenfor og prisen er fra 450,-. Bestill søppeltaxi her

Send oss en melding

Ta kontakt med oss via e-post, telefon eller ved å fylle ut vårt forespørselsskjema.

Avtalt befaring eller få pristilbud

Etter at du har kontaktet oss, kan vi avtale tidspunkt for en befaring. Hvis oppdraget ikke er veldig omfattende, vil du motta et pristilbud fra oss per e-post eller SMS.

Bestill

Etter at du har akseptert tilbudet fra oss, kan vi avtale tidspunktet for når oppdraget skal starte.

Hvordan utfører vi oppdraget

Rydding av dødsbo

Rydding av dødsbo kan ofte være en omfattende prosess. Vi begynner vanligvis med rydding, hvor vi fjerner søppel og lignende, samt tømmer skuffer, kjøleskap og kjøkkenbenk for matvarer for å gjøre det enklere å få oversikt over hva som skal kastes.

Tømming av dødsbo

Så snart dødsboet er ryddet, går vi videre til tømming. Boligen inneholder sannsynligvis kommoder, hvitevarer, TV-er, senger og andre møbler. Disse gjenstandene er ofte tunge og krevende å transportere. Vi har alltid mannskap på to personer tilgjengelig, og hvis nødvendig, kan vi hente ekstra mannskap for at prosessen skal gå raskere.

Utvask

Når dødsboet er tømt, er det på tide å gi den en skikkelig rengjøring/utvask. Hvis du har planer om å selge boligen, er det viktig at den er ren og velstelt for den nye eieren. Vi kan bistå med grundig vask av vinduer, gulv, overflater, toalett, dusjkabinett, badekar, kjøkkenbenker, samt oversiden av eventuelle skap og mye mer

For rydding av dødsbo holder vi åpent alle dager fra 07.00-20.00. Eller, etter avtale.

Prisen på våre tjenester i forbindelse med rydding av dødsbo er avhengig av flere faktorer, som omfanget av jobben og hva dere ønsker hjelp til. Hvilken etasje vi skal bære fra, hvor mange mann vi må være osv. Vi kommer på befaring og blir enige før jobben starter. Tjenesten er helt uforpliktende og gratis. Etter en befaring kan vi estimere en riktigere pris og tidsbruk.

Ja, vi tar av seg utvask også.
Vi håndterer alt fra møbler og hvitevarer til hageavfall, elektronisk avfall, klær og mye annet. Kontakt oss for mer info.
Å tømme en bolig tar som oftest bare en dag dersom vi starter med oppdraget tidlig på dagen. Hvor lang tid tømming av bolig tar er likevel vanskelig å besvare før vi har vært der på befaring. 

Når en av våre nærmeste går bort, etterlater de seg gjeld, personlige eiendeler og ulike verdier. Dette kalles et dødsbo, som også inkluderer rettigheter, eiendeler og innbo.

Vi tar oss av de praktiske arbeidene som å tømme og rydde dødsboet i Levanger for våre kunder. For oss er både effektivitet og forsiktig behandling av boligen og dens eiendeler like viktige. Videre kan vi også hjelpe med flyttevask eller visningsvask etter behov.

Spørsmål og svar

Vi dekker hele Levanger området

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer