Trappevask

Trenger du hjelp med trappevask? Nentor hjelper deg med en kvalitet sikker renholds tjeneste til en overkommelig pris. Vi tilbyr skreddersydd renholdsplan for deres spesifikke behov og krav.

Godkjent Trappevask

Vi er en Offentlig Godkjent Renholdsbedrift. Du kan være trygg på at våre medarbeidere har trygge og gode arbeidsvilkår.

Gratis befaring

Usikker på hva tjenesten vil koste? 

Vi tilbyr gratis befaring og beregner en total pris for deg.

Faste priser

Skriftlig pris før oppdraget starter.

Ingen skjulte kostnader etter gjennomføring av oppdraget.

Skreddersydde planer for vask

Du får en omfattende renholdsplan vil gi en klar oversikt over hva som skal utføres og når vasken skal skje. Hver kunde vil få en renholdsplan skreddersydd for deres spesifikke behov og krav. 

Prøvevask

Vi tilbyr prøvevask før en fast avtale. Dette gir dere muligheten til å teste ut vår service og se om det passer deres behov. 

Norske standarder

Vi holder høy kvalitet på kundeservice, under oppdraget og etter oppdraget. 100 % fornøydgaranti på utvasken. 

Litt om trappevask

Trappevask refererer til rengjøringen av oppgang trappene f.eks. i et borettslag, institusjon, bygg eller en boligblokk. Det er en vanlig oppgave for rengjøringspersonell å utføre denne oppgaven regelmessig, for å holde trappene rene og ryddige for beboere og besøkende.

Trappevask kan inkludere støvsuging eller feiing av trinnene, tørking av rekkverk og gelendere, og fjerning av søppel eller smuss som samler seg i trappene. Det er viktig å opprettholde rensligheten og sikkerheten i trappene for å unngå fall og andre ulykker.

Dette kan bestilles

Engangsvask

Fast avtale

Vindusvask (Innvendig og utvendig)

Fjerne flekker på vegger i oppgang, korridor og utgang.

Vaske nedre og øvre løp gelender, feste for trapp og sidevanger.

Vask av gulv

Vaske lister, sikringsskap og m.m

Vaske kjeller og loft

Riste matter ved utgangsdør

Vaske heis

Trappevask priser

Kostnaden for trappevask i fast avtale vil variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på bygningen, antall trapper og hvor ofte rengjøringen skal utføres. Kontakt oss for befaring eller prøvevask.

Renhold borettslag

Vi sikre deg en ren og hygienisk boligmiljø i ditt borettslag. Våre medarbeidere tar seg av alt fra rengjøring av fellesområder som trapper, korridorer og heiser, til vask av søppelkasser og rydding av uteområder.

Vi mener at en fast og effektiv renholdsplan er avgjørende for å opprettholde eiendommens verdi og bidra til et trivelig og trygt bomiljø. Vi har vaske utstyr til arbeidet slik du kan være trygg på at renholdet blir utført på en tilfredsstillende måte. Vi er også åpne for å samarbeide med beboere og styret for å oppnå best mulig resultat og kundetilfredshet. 

Om oss fra Nentor

Vi tilbyr renhold av oppgang og trapper i borettslag, kontorbygg, skoler, institusjoner, og mer. Uansett om det er en daglig rutinevask eller en dypere rengjøring, har vi ekspertisen til å sørge for at ett reint sted å være i. 

Hos oss setter vi vår ære i å gi deg høy kvalitet og god service til en rimelig pris.

Vår aller viktigste ressurs er selvsagt alle våre medarbeidere og samarbeidspartnere. De har lang erfaring innenfor sine arbeidsfelt og har alltid et smil på lur for å spre positiv energi til sine omgivelser.

Vi bistår deg i hele prosessen slik at det blir mest mulig kostnadseffektiv. Kontakt oss gjerne idag og hør hva vi har å tilby.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer